Geri Dönüşüm Mimarları / Architects of Recycling e-Twinning Projemiz

1- Geri Dönüşüm Mimarları / Architects of Recycling

08.05.2023 147

1- Geri Dönüşüm Mimarları / Architects of Recycling

Bu projemizde 6-11 yaş gurubu öğrencilerimiz ile birlikte dünyanın kaynaklarının sınırsız olmadığını kavratmak amacındayız. Ayrıca bu süreçte güvenli internet kullanımı, doğru internet kullanımı ve web 2.O araçlarını tanıtıp kullanımlarının yaygınlaşmasını sağlayıp, hem doğaya hem de teknolojik çağa karşı farkındalıkları arttırmayı hedeflemekteyiz. In this project, we aim to make our 6-11 year old students understand that the resources of the world are not unlimited. In addition, in this process, we aim to promote safe internet use, correct internet use and web 2.O tools and increase their awareness of both nature and the technological age.

2- 3R Stem+A

Projemiz ile doğada bulunan malzemeler ile atık malzemeleri kullanarak sanatsal etkinlikler oluşturmayı hedefliyoruz.3R (REDUCE,RECYCLE,REUSE) geri dönüşüm ilkelerini kullanarak projemizi ilerleteceğiz. Projemizin temeli STEMA dır . etkinliklerimizi gerçekleştirirken öğrencilerimizin mühendislik akıl yürütme yeni ürünler tasarlama ve bu etkinlikleri sanat ile bütünleştirmelerini amaçlıyoruz. aynı zamanda geri dönüşümün önemini doğamızın bize sağladığı imkanları kavramalarını hedefliyoruz. öğrencilerimizin görsel zekalarına katkı sağlamayı amaçlıyoruz. eğitim teknolojilerini ve web2 araçlarını da kullanarak ve öğrencilerimizin kullanmalarını amaçlıyoruz.