Şehit Muhammet Korkmaz İlkokulu

Vizyon: Bilim ve teknolojideki gelişmeleri takip ederek, verdiğimiz eğitimin kalitesini gelişmiş ülke standartlarına yükseltip, ülkemizin sosyal-kültürel ve ekonomik alanda kalkınmasını gerçekleştirecek bireyler yetiştirmede; her zaman bir adım önde ilkesiyle, ulusal ve uluslar arası alanda başarıları ile bilinen, örnek alınan, tercih ve takdir edilen, eğitim, bilim, kültür ve sanat merkezi olmaktır.

Misyon: Okulumuza yasa ile verilen görevler doğrultusunda, zorunlu eğitim çağındaki çocuklarımıza temel bilgi, beceri ve davranışı kazandırıp, onların ilgi ve yeteneklerine göre hayata ve üst öğrenime hazırlanmalarını, Cumhuriyetimizin temel değerlerini, milli ve manevi değerlerimiz ile evrensel insani değerleri özümsemelerini, sürekli gelişmeyi ve öğrenmeyi ilke edinmelerini, eleştirel ve üretici düşünme becerisini kazanmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 09:00 BAŞLAYIŞ.14:30 BİTİŞ
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sariidrisilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Sarıidris Kasabası Eğirdir / ISPARTA

Yerleşim Yeri - Sarıidris Kasabası Eğirdir-ISPARTA

Adres - Sarıidris Kasabası Eğirdir / ISPARTA

Ulaşım Servis araçları ile.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe:35 Km İl : 70 Km